Emeği geçen başta okul müdürümüz Dr. Meral DOĞANAY'a ve okul aile birliğimize teşekkür ederiz.

1-7 Mart Deprem Haftası Afet ve Acil Durum Eğitim ve Tatbikatı" kapsamında okulumuzda gerçekleştirilen tatbikat, öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımlarıyla başarılı bir şekilde gerçekleşmiştir.

Tatbikatta emeği geçen öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz .

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda yapılan program ile kutlandı.

Kas

Şanlı Mazimizin Ebedi Kahramanı Kurtuluş Savaşı'mızın Başkomutanı, Türkiye Yüzyılının Öncüsü, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Ebediyete İrtihalinin 85. Yılında Saygı, Özlem ve Rahmetle Andık.

Atatürk büstüne çelenk koyma töreni ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programımız günün anlam ve önemini belirten öğretmen ve öğrenci konuşmalarının ardından anasınıfı öğrencilerimizin Atatürk temalı şiirleri okumasıyla devam etti. Atamızın sevdiği şarkılar okundu, "Bir Ömrün Hikayesi" adlı oratoryo sunuldu, Atatürk'ün özlü sözleri İngilizce ve Türkçe dillerinde okundu. Programımız Atamızın sevdiği Manastır Türküsü adlı koro çalışmasıyla sonlandı.

“Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.” M.Kemal ATATÜRK

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümü dolayısıyla gerçekleştirilen kutlama programında; Öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından hazırlanan şiirler okundu, günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı, Cumhuriyet temalı dans, oratoryo ve koro gösterileri coşkuyla sergilendi.

Okulumuzda gerçekleştirilen projelerde görev alan öğrencilerimize okul müdürü Dr. Meral DOĞANAY tarafından ödülleri verildi.

Atatürk’ün Onuncu Yıl Nutku’nda söylediği gibi: “Büyük Bayramdır, Kutlu Olsun”.

Ekm

Tüm öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla Deprem/Bina Tahliye Tatbikatı yapıldı.

Ekm

2023 AB Kod Haftası 7 ile 22 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek.

Eyl

Okulumuz İzmir Çiğli Havalimanı'nda gerçekleşen TEKNOFEST İZMİR'e katılarak alanlardaki çoşku ve heyacanı paylaşıyor.