May

Okulumuz, Bornova Büyük Park'ta düzenlenen Mesleki Tanıtım Şenliğine katılmıştır.

May

Okulumuz öğrencileri, okulumuz tarafından düzenlenen İzmir Şehir Turu gezisine katıldılar.Öğrencilerimiz şehir turu kapsamında ; Yeşilova Höyüğünü, Agora Antik Kentini, Uşakizade Köşkünü ve Tarihi Asansörü ziyaret ettiler. Bu geziyle birlikte öğrenciler, yaşadıkları şehirdeki tarihi dokuyu hissedip yeni bilgiler edindiler.

May

"Anaokulu 4 yaş A ve 5 yas A grubu öğretmen ve öğrencileri Ege Üniversitesi Botanik Bahçesine gezi düzenledi. Gezide bitki çeşitleri ve doğal yaşam hakkında bilgi edinen öğrencilerimiz keyifli vakit geçirdiler."

May

Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan ve TÜBİTAK Bilim ve Toplum Dairesi tarafından yürütülen "Eğitimde İşbirliği Protokolü" kapsamında ülkemizde bilim kültürünün geliştirilmesine yönelik olarak 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı kapsamında okulumuzda 09/05/2024 tarihinde bilim fuarı açıldı.Bilim Fuarı´nın açılışı Okul Müdürü Dr. Meral DOĞANAY ve Proje Yürütücüsü Fen Bilimleri Öğretmeni Yasin BURHAN tarafından gerçekleştirildi.

Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

"Tübitak 4006-B Bilim Fuarı"

May

Sayın Valimiz Dr. Süleyman Elban’ın eşi Hanımefendi İrem Beyza Elban ile öğrencilerimiz “Araç Müzesi Gezisi” etkinliğine katılmışlardır.

May

Her yıl farklı bir ana başlığın işlendiği İzmir İnternet Haftası, 2024 yılında " Eğitimde Üretken Yapay Zeka" teması ile gerçekleştirildi. Bu kapsamda  okulumuzda BT Öğretmeni Ebru CANGÜR tarafından 5. ve 6. sınıf öğrencilerine yönelik "Eğitimde Üretken Yapay Zeka" konusında eğtimler ve bilgilendirmeler yapıldı, pano hazırlandı.

Nis

Ege Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi öğrencileri tarafından okulumuzdaki tüm öğrencilere okulda yaşanabilecek olası kazalar ve kazalardan korunma yöntemleri, öz bakım konusunda seminer verildi.

Nis

Okulumuzda düzenlenen futbol turnuvaları  Okul Müdürü Dr. Meral DOĞANAY'ın top vuruşuyla başlamıştır. (24.04.2024)

Okulumuzda düzenlenen yakartop turnuvaları  Okul Müdürü Dr. Meral DOĞANAY'ın servis vuruşuyla başlamıştır.  (24.04.2024)

Nis

Okulumuzda, TBMM’nin açılışında Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK tarafından dünya çocuklarına armağan edilen “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” coşkusu yaşandı.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programımız saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra Okul Müdürümüz Sayın Dr. Meral DOĞANAY'ın konuşmasıyla devam etmiştir. Açılış konuşması sonrasında  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda çoskuyla kutlandı.

Nis

15-19 Nisan tarihleri arasında İzmir İnternet Haftası etkinlikleri gerçekleştirilecektir.

Çanakkale Zaferi'nin 109.yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle, gazilerimizi saygı ve şükranla anıyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsızlığının en önemli simgelerinden biri olan İstiklal Marşı, milli mücadele yıllarında yazılmış, 12 Mart 1921 tarihinde TBMM tarafından milli marş olarak kabul edilmiştir. Öğrencilerimizle yaptığımız etkinliklerle Türk ulusunun bağımsızlığa, Hakk'a, yurduna ve inancına bağlılığını dile getiren İstiklal Marşı'nın kabulünün 103. yılını kutladık. Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u saygıyla andık.

"Dünya Pi Günü" okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.