Nis

Ege Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi öğrencileri tarafından okulumuzdaki tüm öğrencilere okulda yaşanabilecek olası kazalar ve kazalardan korunma yöntemleri, öz bakım konusunda seminer verildi.

Nis

Okulumuzda düzenlenen futbol turnuvaları  Okul Müdürü Dr. Meral DOĞANAY'ın top vuruşuyla başlamıştır. (24.04.2024)

Okulumuzda düzenlenen yakartop turnuvaları  Okul Müdürü Dr. Meral DOĞANAY'ın servis vuruşuyla başlamıştır.  (24.04.2024)

Nis

Okulumuzda, TBMM’nin açılışında Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK tarafından dünya çocuklarına armağan edilen “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” coşkusu yaşandı.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programımız saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra Okul Müdürümüz Sayın Dr. Meral DOĞANAY'ın konuşmasıyla devam etmiştir. Açılış konuşması sonrasında  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda çoskuyla kutlandı.

Nis

15-19 Nisan tarihleri arasında İzmir İnternet Haftası etkinlikleri gerçekleştirilecektir.

Çanakkale Zaferi'nin 109.yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle, gazilerimizi saygı ve şükranla anıyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsızlığının en önemli simgelerinden biri olan İstiklal Marşı, milli mücadele yıllarında yazılmış, 12 Mart 1921 tarihinde TBMM tarafından milli marş olarak kabul edilmiştir. Öğrencilerimizle yaptığımız etkinliklerle Türk ulusunun bağımsızlığa, Hakk'a, yurduna ve inancına bağlılığını dile getiren İstiklal Marşı'nın kabulünün 103. yılını kutladık. Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u saygıyla andık.

"Dünya Pi Günü" okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Emeği geçen başta okul müdürümüz Dr. Meral DOĞANAY'a ve okul aile birliğimize teşekkür ederiz.

1-7 Mart Deprem Haftası Afet ve Acil Durum Eğitim ve Tatbikatı" kapsamında okulumuzda gerçekleştirilen tatbikat, öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımlarıyla başarılı bir şekilde gerçekleşmiştir.

Tatbikatta emeği geçen öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz .

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda yapılan program ile kutlandı.

Kas

Şanlı Mazimizin Ebedi Kahramanı Kurtuluş Savaşı'mızın Başkomutanı, Türkiye Yüzyılının Öncüsü, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Ebediyete İrtihalinin 85. Yılında Saygı, Özlem ve Rahmetle Andık.

Atatürk büstüne çelenk koyma töreni ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programımız günün anlam ve önemini belirten öğretmen ve öğrenci konuşmalarının ardından anasınıfı öğrencilerimizin Atatürk temalı şiirleri okumasıyla devam etti. Atamızın sevdiği şarkılar okundu, "Bir Ömrün Hikayesi" adlı oratoryo sunuldu, Atatürk'ün özlü sözleri İngilizce ve Türkçe dillerinde okundu. Programımız Atamızın sevdiği Manastır Türküsü adlı koro çalışmasıyla sonlandı.

“Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.” M.Kemal ATATÜRK

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümü dolayısıyla gerçekleştirilen kutlama programında; Öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından hazırlanan şiirler okundu, günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı, Cumhuriyet temalı dans, oratoryo ve koro gösterileri coşkuyla sergilendi.

Okulumuzda gerçekleştirilen projelerde görev alan öğrencilerimize okul müdürü Dr. Meral DOĞANAY tarafından ödülleri verildi.

Atatürk’ün Onuncu Yıl Nutku’nda söylediği gibi: “Büyük Bayramdır, Kutlu Olsun”.

Ekm

Tüm öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla Deprem/Bina Tahliye Tatbikatı yapıldı.

Ekm

2023 AB Kod Haftası 7 ile 22 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek.